Over ons

Just4Safety staat voor jou klaar

Alles voor een veilig gevoel

Onze cursussen worden geschreven door instructeurs met jarenlang bewezen ervaring.
Onze cursussen zijn persoonsgericht en geschikt voor personeel en vrijwilligers van stichtingen en bedrijven. Groepen familieleden, vrienden of de buren.
Just4Safety staat voor hoogstaande zorg-hulpverlening door betrouwbare en ervaren zorgprofessionals voor een ieder die het nodig heeft, acuut, gepland of voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen.

Wij hebben een eigen cursuscentrum met ruim opgezette trainingsruimtes in het midden van Tiel, makkelijk te bereiken vanaf de A15 en een half uur vanaf Utrecht of Den-Bosch (vanaf de A2).

Persoonlijke aandacht

staat bij ons voorop

Missie:
Bij Just4Safety is onze missie om veiligheid, medische ondersteuning en brandpreventie naar een hoger niveau te tillen.
We doen dit door hoogwaardige trainingen en betrouwbare producten en diensten aan te bieden, waarmee we individuen en organisaties uitrusten met de cruciale kennis en vaardigheden om doeltreffend te reageren op medische noodsituaties, brandgevaar en andere veiligheidsrisico’s.
Onze gecertificeerde professionals uit de praktijk streven ernaar om risico’s te minimaliseren en het welzijn te maximaliseren.

Visie:
Onze visie is helder: we streven ernaar om een veiligere wereld te creëren waarin mensen en organisaties optimaal voorbereid zijn op onverwachte noodsituaties.
We willen uw partner zijn voor medische, brand- en veiligheidstrainingen en materialen in Nederland en daarbuiten.
Onze erkenning komt voort uit onze expertise, integriteit en innovatie.
We blijven voortdurend investeren in de nieuwste trainingsmethoden en best practices, zodat onze klanten vol vertrouwen kunnen handelen wanneer dat het meest nodig is, met behulp van de juiste middelen.

Door deze missie en visie na te streven, positioneert Just4Safety  zich als een toonaangevend bedrijf in de veiligheidsbranche, toegewijd aan het leveren van levensreddende vaardigheden en producten.

Wat doen we nog meer?

Erkende EHBO & BHV cursussen in regio Tiel

Naast onze goed erkende EHBO- en BHV-cursussen bieden wij ook reanimatietrainingen, weerbaarheidstrainingen en agressietrainingen, evenals verkorte cursussen. Voor zorgprofessionals zijn er ook scholingen beschikbaar over verpleegtechnische handelingen, met de mogelijkheid om accreditatiepunten te verdienen.

Maar dat is nog niet alles! Bij ons kun je ook terecht voor het opstellen van je BHV-plan, ontruimingsoefeningen en incompany-cursussen, en nog veel meer.
Klik op de knop hieronder voor meer informatie.