Volwassenen EHBO inclusief reanimatie en AED (herhalingscursus)

Over de cursus

Het behouden van EHBO-vaardigheden is cruciaal voor doeltreffende hulpverlening bij ongevallen en noodsituaties. Onze EHBO-herhalingscursus is ontworpen om snel handelen en levensreddende hulp te onderwijzen.

Door regelmatig deze cursus te volgen, blijf je op de hoogte van recente ontwikkelingen en richtlijnen. Het regelmatig opfrissen van kennis en vaardigheden is essentieel om zelfverzekerd en bekwaam te blijven in noodsituaties.

Verleng jaarlijks je EHBO-diploma door het oefenen van vaardigheden, waardoor je adequaat kunt reageren en levens kunt redden bij calamiteiten.

Leer EHBO!
Daar red je levens mee

Kosten

€ 129,95

Inschrijven

EHBO bij volwassen inclusief reanimatie en AED (herhalingscursus)
€129,95
Available Tickets: 8

Kies het aantal plekken dat u wilt reserveren (u kunt meerdere plekken reserveren voor bijvoorbeeld een collega). U betaalt per persoon.

Het "EHBO bij volwassen inclusief reanimatie en AED (herhalingscursus)" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Datum
15-10-2024
Tijd
18:30 - 22:00
Locatie
Trainingscentrum Simon Stevin Tiel
Duur
3,5 uur praktijksessie

Cursussen & trainingen op maat

voor thuis, op het werk, in de zorg of voor onderweg

Het volgen van een herhalingscursus EHBO is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de vaardigheden en kennis behoudt die nodig zijn om eerste hulp te bieden bij ongelukken en noodsituaties.
Onze EHBO-herhalingscursus is ontworpen om mensen te leren hoe ze snel kunnen handelen in noodsituaties en levensreddende hulp kunnen bieden. Door regelmatig een herhalingscursus EHBO te volgen, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en richtlijnen op het gebied van eerste hulp.
Het is belangrijk om je vaardigheden regelmatig te oefenen, zodat je zelfverzekerd en bekwaam blijft bij het verlenen van eerste hulp. Door regelmatig te oefenen en je kennis en vaardigheden bij te werken, ben je beter voorbereid om te reageren in geval van nood en kun je levens redden.

Wat bieden wij?

  • Een herhalingscursus voor iedereen
  • Ervaren instructeur
  • Inclusief e-learning
  • In een dagdeel ben je klaar (3,5 uur)
  • Keuze uit een bewijs van deelname of NIKTA-certificaat
  • Liever deze cursus op locatie? Dat kan! Neem contact met ons op
  • Wist je dat je bij jouw zorgverzekering deze cursus vergoed kan krijgen… Neem contact op met jouw zorgverzekering om te weten hoeveel dat is!

Twijfel niet te lang. Schrijf je vandaag nog in voor deze leerzame en waardevolle cursus! Mocht je nog vragen hebben over deze cursus. Neem dan contact met ons op via de mail of bel met ons.