Bedrijfshulpverlening BHV (herhalingscursus)

Over de cursus

Een herhalingscursus BHV, oftewel Bedrijfshulpverlening, is een cursus die bedoeld is voor medewerkers die al eerder een BHV-cursus hebben gevolgd.
Het doel van deze cursus is om hun kennis en vaardigheden op het gebied van levensreddend handelen, brandbestrijding en ontruiming op te frissen en bij te houden.
Tijdens de herhalingscursus BHV worden deelnemers getraind in het herkennen en adequaat reageren op (medische)noodsituaties, het gebruik van blusmiddelen en het coördineren van evacuatieprocedures.
Deze jaarlijkse herhalingscursus is van essentieel belang om de veiligheid binnen een organisatie te waarborgen en om BHV’ers voor te bereiden op mogelijke noodsituaties.

Bedrijfshulpverlening
Daar red je levens mee! Herhalingscursus

Kosten

€ 179,95
Datum
18-12-2023
Tijd
9:00 - 16:00
Locatie
Trainingscentrum Simon Stevin Tiel
Duur
7 uur cursusdag

Cursussen & trainingen op maat

voor thuis, op het werk, in de zorg of voor onderweg

Een goede bedrijfshulpverlening (BHV) is van groot belang. Niet alleen om werknemers en bezoekers te beschermen, maar ook om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Als werkgever begrijp je dit maar al te goed. Een herhalingscursus bedrijfshulpverlening zorgt ervoor dat BHV’ers hun kennis en vaardigheden opfrissen en up-to-date houden. Tijdens de herhalingscursus worden nieuwe ontwikkelingen en inzichten behandeld en worden de BHV’ers getraind in het omgaan met specifieke noodsituaties die relevant zijn voor hun organisatie. Op deze manier blijven BHV’ers goed voorbereid en kunnen ze snel en adequaat reageren bij noodsituaties.

Just4Safety verzorgt deze herhalingscursus waarin je alles leert alles over eerste hulpverlenen, reanimeren en AED, brand, ontruiming en communicatie.

Wat bieden wij?

  • Een herhalingscursus voor iedereen
  • Ervaren instructeur
  • Inclusief e-learning
  • Keuze uit een bewijs van deelname of NIKTA-certificaat
  • Inclusief koffie, thee en lunch
  • Just4Safety BHV pas op aanvraag
  • Liever deze cursus op locatie? Dat kan! Neem contact met ons op