Bedrijfshulpverlening BHV (basiscursus)

Over de cursus

Een effectieve bedrijfshulpverlening is van essentieel belang voor medewerkers, klanten en de organisatie. Bedrijfshulpverleners spelen een cruciale rol bij het beperken van schade tijdens calamiteiten en het voorkomen van slachtoffers, waardoor een snelle herstel mogelijk is.
Het is wettelijk verplicht om binnen je organisatie één of meerdere BHV’ers op te leiden via een BHV-training, wat geruststellend is voor medewerkers. Medewerkers met een BHV-diploma zijn goed voorbereid op noodsituaties, zoals ongevallen, brand en evacuatie.
Onze praktijkgerichte BHV-cursus leert belangrijke vaardigheden, zoals het herkennen van signalen, het verlenen van eerste hulp, reanimatie, brandbestrijding, evacuatie en communicatie met professionele hulpdiensten.

Bedrijfshulpverlening
Daar red je levens mee

Kosten

€ 179,95
Uitverkocht!

Wilt u met meer dan 5 mensen deze cursus volgen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Datum
08-05-2024
Tijd
9:00 - 16:00
Locatie
Trainingscentrum Simon Stevin Tiel
Duur
Dag praktijksessie

Cursussen & trainingen op maat

voor thuis, op het werk, in de zorg of voor onderweg

Een goede bedrijfshulpverlening (BHV) is van groot belang. Niet alleen om werknemers en bezoekers te beschermen, maar ook om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Als werkgever begrijp je dit maar al te goed. Bij een bedrijfsongeval is snel handelen van levensbelang. Daarom is het belangrijk dat er voldoende getrainde BHV’ers zijn die weten hoe ze moeten handelen in geval van nood.

Just4Safety verzorgt deze basiscursus waarin je alles leert alles over eerste hulpverlenen, reanimeren en AED, brand, ontruiming en communicatie.

Wat bieden wij?

  • Een basiscursus voor iedereen
  • Ervaren instructeur
  • Inclusief e-learning
  • Keuze uit een bewijs van deelname of NIKTA-certificaat
  • Inclusief koffie, thee en lunch
  • Just4Safety BHV pas op aanvraag
  • Liever deze cursus op locatie? Dat kan! Neem contact met ons op