Kennis & nieuws

Maak kennis met Wilco van Wijk

Visionair en drijvende kracht achter Just4Safety BV!

Met een onstuitbare passie voor opleiden en training in de wereld van medisch, brand en veiligheid, heb ik Just4Safety opgebouwd tot een bloeiend bedrijf.

Ik heb 27 jaar ervaring in de acute zorg en een diepgeworteld besef van de uitdagingen waarmee organisaties te maken hebben. Maar het blijft niet bij organisaties alleen, het gaat ook door tot thuis tot over de drempel.

Onze sleutel tot effectieve trainingen ligt in het werken met instructeurs uit de praktijk. Daarom hebben wij instructeurs uit de ambulancedienst, brandweer, politie en ziekenhuis aangetrokken om samen met diverse collega’s op kantoor  bij Just4Safety een team van experts te vormen die naadloos op elkaar ingespeeld zijn.

De grenzeloze energie en vastberadenheid van dit team om de hoogste kwaliteit te bieden, hebben Just4Safety BV op de kaart gezet.

Ik geloof sterk in het creëren van een omgeving waarin leren, ontwikkelen en groeien centraal staan.

Mijn doel is om organisaties en individuen in staat te stellen om met vertrouwen en bekwaamheid te reageren op noodsituaties. Ik hoop u te mogen verwelkomen in onze wereld van veiligheidstrainingen.

Maak kennis met het hele team op onze teampagina