Vaardighedencarrousel

Tijdens deze praktijkdag komen de meest voorkomende voorbehouden en risicovolle handelingen aan bod.
Er is ruimte om ervaringen, tips en adviezen uit te wisselen, en u zult regelmatig momenten van herkenning en inzicht beleven.
In een ontspannen sfeer kunt u in gesprek gaan met uw collega’s en onze ervaren trainer over uw werk en de uitdagingen die u tegenkomt.
Samen streven we naar het vergroten van uw kennis en vaardigheden in de zorg.

Vaardighedencaroussel

Kosten

€ 195,00
Datum
24-10-2023
Tijd
9:30 - 16:30
Locatie
Goed Zorgen
Duur
Oefen je voorbehouden en risicovolle handelingen

Cursussen en scholingen op maat

Bij Just4Safety Academy en Maatschap Goed Zorgen Tiel streven we ernaar om de achtergronden van ons handelen te begrijpen en te delen.
Onze visie is kennis de sleutel tot veilige en verantwoorde zorgverlening.
Tijdens onze scholingsbijeenkomsten krijgt u de kans om gedurende dag te oefenen en intercollegiaal te laten toetsen op diverse voorbehouden, risicovolle en verpleegtechnische handelingen.
Onze deskundige docenten staan klaar om u te ondersteunen en waardevolle feedback te geven.

Doelstelling:
Het hoofddoel van onze scholing is het vergroten van uw actuele kennis en het oefenen van verpleegtechnische vaardigheden met betrekking tot het onderwerp.

Let op: Ons vaardighedencarrousel is een oefengelegenheid zonder formele docententoetsing tijdens de bijeenkomst. Echter, intercollegiale toetsing is wel mogelijk als u dat wenst. Graag van tevoren aangeven via ons e-mailadres: info@just4safetyacademy.nl.

Doelgroep:
Deze scholing is bedoeld voor zorgverleners die in de praktijk te maken hebben met de verpleegtechnische vaardigheden die we aanbieden tijdens de carrousel. De scholing is geschikt voor verzorgenden niveau 3 en verpleegkundigen niveau 4-5. Zonder solide voorkennis van de achtergronden zal deze oefendag minder waardevol zijn. We raden u aan om vóór de scholing zelf de protocollen waarmee u werkt op te zoeken om u goed voor te bereiden.

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze scholing varieert gemiddeld tussen 3-5 uur, afhankelijk van uw eigen kennisniveau en ervaring met het onderwerp.

Studiemateriaal:
Als voorbereiding op de scholing ontvangt u een digitale leerbrief met alle benodigde informatie en een voorbereidende opdracht. Ook vindt u handige links ter voorbereiding op de scholingsbijeenkomst in deze brief. Tijdens de bijeenkomst krijgt u aanvullend lesmateriaal aangeboden, zoals een lesbrief of Powerpoint presentatie. U hoeft zelf geen studiematerialen aan te schaffen.

Programma:
Onze praktijkdag biedt u de mogelijkheid om in één dag diverse voorbehouden en risicovolle handelingen te oefenen en te laten toetsen aan de hand van actuele protocollen. Voor elke handeling hebben we oefenstations klaarstaan, inclusief oefenprotocollen.

Deelnemers die ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van V&V ontvangen 7 accreditatiepunten voor deze scholing.