Gehoorbescherming

U wilt graag de beste op maat gemaakte oordopjes voor uw personeel zonder te veel te betalen

Maar u twijfelt, want het aanbod is zo ruim. Appels met appels vergelijken lukt gewoon niet. Hoe weet u nou zeker of u de beste oordopjes voor de juiste prijs hebt? Waar moet u nou beginnen?  Als u het niet goed doet, dan haalt u eerder problemen in plaats van oplossingen in huis.

Maar er zijn zoveel dingen die u moet weten!

  • Levert het mij iets op, of kost het me alleen maar iets?
  • Voldoe ik wel aan de wet, moet ik jaarlijks laten controleren?
  • Hoe weet ik zeker of mijn mensen wel de juiste demping krijgen?
  • Kunnen ze ook nog communiceren?
  • Hoeveel tijd kost het mij?
  • Om de hoeveel jaar moet ik ze vervangen?

Zomaar een paar vragen die dagelijks op ons bordje komen. Zou het niet fijn zijn dat u zeker de juiste keuze maakt? Zonder gedoe. Als u dingen uitbesteed, moet zeker zijn dat uw investering voor de volle 100% waarde heeft.

U zult alleen wel de goed keuze moeten maken. Als u het idee hebt dat de keuze complex is, dan kost het u onnodig veel tijd en loopt u ook het risico dat het meer ellende dan plezier oplevert.

Zou het niet fijn dat u alles ZONDER RISICO regelt?

Dan voldoet u aan de wet (stel u voor, dat u een boete van het ISZ-W, voorheen Arbeidsinspectie krijgt!), zijn uw medewerkers happy en hebben ze echt een tof product waar ze jaren mee vooruit kunnen. En weet u wat het gave is? Het levert uiteindelijk gewoon geld op. Uw medewerkers worden nog productiever!

Zo lost u alles in één keer op:

Als u besluit om op maat gemaakte oordopjes bij ons aan te schaffen, dan weet u zeker dat u nooit meer de nieuwprijs betaalt. Hoe dat kan? Simpel. Doordat we lage overheadkosten hebben en heel veel aandacht besteden aan service. Kijk, u moet nu eenmaal de op maat gemaakte oordopjes volgens de wet jaarlijks laten controleren. Wij maken voor u een plan.

Dat plan zorgt ervoor dat wij alle risico’s voor vervanging (bij defect, verlies en lekkage) bij u weg nemen. U betaalt nooit meer de nieuwe. Ons plan zorgt ervoor, dat alles strak geregeld is en u zo min mogelijk verlet hebt.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak contact met ons op.

Uw gehoor onze zorg